Koirahoitolaan saapuminen

- Koirahoitolan vastaanottoajat ovat joka päivä klo 10.00-12.00, sekä 17.00-19.00. Muina aikoina ei vastaanottoa/luovutuksia.
Ilmoita arvioitu saapumisaikasi varauksen yhteydessä. 

- Saavu hoitolaan aina sovittuna aikana! Hoitolassa käsitellään kaikenlaisia koiria ja kaikkien turvallisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää pitää sovituista ajoista kiinni.
Sovitusta ajasta poikkeamisesta, siitä ennakkoon ilmoittamatta, peritään lisämaksu 40€ / alkava tunti.

- Hoitolan piha-alueella on myös muita eläimiä, sekä muita toimijoita. Koirien pitäminen irti hoitolan alueella on ehdottomasti kielletty!

- Kun saavut koirahoitolalle, on suositeltavaa käyttää koira lyhyesti tarpeillaan esim läheisellä metsätiellä ennen sisälle siirtymistä. Hoitolan piha, autot, eikä etenkään rakennuksien seinät/oven pielet ole koirien pissatuksia varten. :) 
Muistathan myös siivota koirasi jätökset!

- Koiran rokotuksien on oltava voimassa ja rokotusten voimassaolo tarkistetaan tuonnin yhteydessä. Muista ottaa rokotuskortti mukaan. Emme ota koiria vastaan ilman rokotuskorttia!

- Mikäli koirallasi on jokin lääkitys, kirjoita ennakkoon paperinen lääkelista, josta käy ilmi lääkkeen nimi, annostus, antotapa, muut erityiset huomioitavat seikat (antoaika, päivittäin vai tarvittaessa jne). Lääkelista tulee luovuttaa hoitolalle tuonnin yhteydessä. 

- Varaa koiran tuontiin noin 10 minuuttia aikaa. Tuonnin yhteydessä täytetään aina kirjallinen hoitosopimus. 

- Hoitojakso veloitetaan kokonaisuudessaan hoitoon tuonnin yhteydessä. Emme myy hoitojaksoja laskulle. 
Maksuvaihtoehdot: Käteinen tai pankkikortti. 

- Varattu hoitojakso on peruttava viikko ennen sovitun hoitojakson alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään 50€ peruutusmaksu. Mikäli asiakas jättää saapumatta sovitulle hoitojaksolle ilmoittamatta, peritään hoitojakson hinta asiakkaalta kokonaisuudessaan.   

Hoitoon saapujan muistilista: 
- Koiran rokotuskortti

- Koiran oma hihna, sekä kaulapanta/valjaat

- Koiran oman pedin, kupit ja leluja voi tuoda halutessaan, mutta näitä löytyy myös hoitolan puolesta.

- Mikäli koira on tulossa hoitolaan ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa pakata koiran mukaan viltti tai paita, jossa on omistajan tuoksua. Näin saadaan lievitettyä koiran stressiä uuden jännittävän asian edessä. 


Huom! Hoitolavuorokausien hinta on 35€ / alkava vuorokausi
yli meneviltä tunneilta peritään 2€ / h lisämaksu. 

Esim. Tuot koirasi hoitoon maanantaina klo 10 ja haet tiistaina klo 10 = yksi vuorokausi = 35€ 

Tuot koirasi maanantaina klo 10 ja haet tiistaina klo 19 = yksi vuorokausi + 9h = 53€

Vajaita vuorokausia emme hyvitä.