Porovapaa koira

Koiran porovapaaksi kouluttaminen ja miten onnistua siinä positiivisen vahvisteen kautta niin, että samanaikaisesti koiran ja omistajan välinen suhde vahvistuu, kehittyy, kommunikointi paranee ja kaikki osapuolet voivat hyvin?

Ohjeet ja neuvot tähän saat tällä kurssilla!

Jos kuljet Pohjoisen metsissä koirasi kanssa joko metsästämässä tai muuten vaan, on ensiarvoisen tärkeää, että koirasi pysyy hallinnassa, eikä aiheuta haittaa tai vahinkoa poroelinkeinolle. 

Koira on vahvaviettinen eläin ja liikkuva poro on koiralle äärimmäisen houkutteleva häiriö. Monesti se saattaa koiralla myös sekoittua muuhun riistaan. 

Jos koiran ja omistajan välinen suhde ei ole kunnossa, on erittäin todennäköistä, että koira lähtee viettiensä perässä poron kantaan. 

Tämä kurssi on rakennettu vastaamaan erityisesti koirien kanssa metsästävien tarpeisiin, mutta tämä kurssi sopii erinomaisesti myös sinulle, joka; 
- Asut poronhoitoalueella
- Käyt Lapissa vaeltamassa 
tai 
- Sinulle, joka haluat muuten vaan kasvattaa ja kehittää omaa toimintaasi koiran kouluttamisessa ja parantaa suhdettasi koirasi kanssa. 

Kurssilla paneudutaan syvällisesti koirien maailmaan ja siihen miltä se koiran silmin näyttää. 

Kurssilla opittavia taitoja voit hyödyntää arjessasi koiran koiran kanssa ja metodeja voi soveltaa kaikkeen häiriötyöskentelyyn. 

Tällä kurssilla käytetään vain ja ainoastaan positiivisia vahvisteita ja koiraa koulutetaan ilman pakotteita, rangaistuksia tai muita negatiivisia menetelmiä, jotka murentavat koiran ja omistajan välistä suhdetta. 

Tähän asti järjestetyillä kursseilla ollaan saatu valtavan hyviä tuloksia ja saatu myös "jo menetettyjä tapauksia" takaisin metsästyskäyttöön. 

Kurssi sisältää viisi luentoa, opetusvideot käytännön harjoitteista, noin 100 sivua kirjallista materiaalia, sekä kouluttajan tuen ongelmatilanteisiin. 

Verkkokurssin ostaneille tarjotaan myös mahdollisuus käytännön loppukokeeseen, jonka suoritettuaan kurssista saa todistuksen. 

Tervetuloa mukaan! 

Kurssin esittelyvideon pääset katsomaan tästä ! 

Haluatko ostaa kurssin?
Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen yhdennaisensusilauma@gmail.com 
Paluuviestinä saat laskun. Kurssimateriaalit saat käyttöösi, kun maksusuoritus näkyy tilillä! :)