Koirahoitolan sopimusehdot:

1. Tuonti- ja noutoajat klo 10-12, sekä 17-18. Poikkeavista ajoista on sovittava hoitolan kanssa erikseen.

2. Hoitopaikan varauksen yhteydessä peritään 50€ varausmaksu yli yhden (1) vuorokauden mittaisista hoitojaksoista. Peruutusehdot: Varaus on peruttava viikko (1) ennen sovittua hoitojakson alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista varausmaksua ei palauteta.

3. Hoitolassa on useita koiria samaan aikaan. Tästä syystä asiakas on velvollinen huolehtimaan, että hoitolaan saapuvalla koiralla on Ruokaviraston vaatimat rokotukset ja madotukset voimassa. Rokotuskortti mukaan. Emme ota koiria vastaan ilman rokotuskorttia.

4. Hoitolajakson aikana asiakas ei vieraile hoitolassa. Omistajalle voidaan lähettää kerran päivässä tekstiviestitse koiran kuulumisia omistajan näin halutessa. Mikäli hoitojakson aikana ilmenee jotain poikkeavaa, omistajaan ollaan yhteydessä puhelimitse.

5. Mikäli koira tarvitsee eläinlääkärin hoitoa hoitolajakson aikana, hoitolalla on oikeus toimittaa koira lähimmälle saatavilla olevalle eläinlääkäriasemalle. Omistaja on velvollinen vastaamaan eläinlääkärikuluista, sekä kuljetuskustannuksista (0,80€/km) täysimääräisesti.

6. Mikäli koira aiheuttaa vahinkoa hoitolan henkilökunnalle, omaisuudelle/hoitolatiloille tai kolmansille osapuolille, on omistaja velvollinen vastaamaan kuluista/vahingoista täysimääräisesti, mikäli ei pystytä näyttämään toteen olevan kyse hoitolan henkilökunnan huolimattomuudesta. Mahdollisista koiran ongelmista ja kaikista tarpeellisista tiedoista koiran hoitoon ja käsiteltävyyteen (eroahdistus, resurssiaggressiivisuus, karkailutaipumus tmv) vaikuttavista tekijöistä on kerrottava kirjallisesti tällä sopimuksella.

7. Hoitolajaksolle koiran omistaja antaa käyttöön koiran omat varusteet (hihna, panta/valjaat). Ruoka- ja vesikuppi, sekä koiran oman pedin tai leluja voi tuoda halutessaan, mutta nämä löytyvät myös hoitolan puolesta. Mikäli koira hajottaa itse omat tarvikkeensa/varusteensa, ei hoitola ole velvollinen korvaamaan näitä.

8. Maksuvaihtoehdot: Käteinen tai pankkikortti. Maksu veloitetaan täysimääräisenä hoitoon tuonnin yhteydessä. 50€ varausmaksu vähennetään loppusummasta.

9. Mikäli koiraa ei noudeta sovittuna ajankohtana, on hoitolalla oikeus periä ylimenevältä ajalta hinnaston mukainen täysi hoitomaksu. Mikäli omistajaa/varahenkilöä ei tavoiteta (1) vuorokauden kuluessa, on hoitolalla oikeus toimittaa koira lähimpään löytöeläinkotiin.

10. Asiakas vastaa siitä, ettei koiralla ole tarttuvia tauteja/loisia hoitoon tuotaessa. Mikäli koira on hoitoon tuotaessa sairastanut tarttuvaa tautia/tuo hoitolaan loisia, on omistaja velvollinen vastaamaan hoitolalle ja kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista ja kustannuksista täysimääräisesti.

11. Hoitolalla on voimassaoleva vastuuvakuutus.